produk panas

Tentang Kami

JS lanté Systems anu specializing di lanté grinders, polishers, burnishers, scrubbers, vacuums jeung intan keur 15 taun. pabrik urang locates di Shanghai & Suzhou, Cina sareng Sunda profésional & D, rojongan teknis, produksi jeung tim jualan. jasa kami jeung produk anu ngaapresiasi ku konsumén sakuliah éta world.JS grinders anu sadia dina sababaraha ukuran béda, modus operasi sarta Sistem disetir gumantung demands.JS Anjeun Systems lanté boga rentang pangbadagna lanté grinders, ngawengku sagalana ti ujung leutik coét S320 mun buta rider coét D1200, modus operasi sadia dina leumpang tukangeun, rider jeung kadali jauh, disetir sistem di gear na sabuk.

  • CE, ISO, FDA
  • Menta Quote a
  • ODM & OEM

produk diulas

blog urang

  • Big ride on floor grinder with high efficiency

    Professional concrete floor grinder and perfect for your huge project 1. Ride on heavy duty, 1450mm working width, significantly improves your working efficiency and save labor; 2. Aluminum alloy gear box and cover; 3. Strong for your tough working environment; 4. Dual rear wheel independently dr...

  • One-stop floor solutions systems

    JS Floor Systems has been established in 2009. Specializing in floor grinders, polishers, burnishers, scrubbers, vacuum cleaners and diamond tools. Our factory locates in Shanghai & Suzhou, China with professional R&D, technical support, production and sales team. Our service and products...