PRODUCTS HOT

Babagan awake dhewe

JS Floor Sistem sing spesialisasine ing lantai grinders, polishers, burnishers, scrubbers, vacuums lan perhiasan kanggo 15 taun. kita pabrik locates ing Shanghai & Suzhou, China karo R profesional & D, technical support, produksi lan tim dodolan. layanan kita lan produk sing ngormati dening pelanggan kabeh liwat world.JS grinders kasedhiya ing sawetara ukuran beda, mode operasi lan sistem mimpin gumantung demands.JS Panjenengan Sistem Floor duwe sawetara paling gedhé saka lantai grinders, panutup kabeh saka pojok cilik gilingan S320 raksasa rider gilingan D1200, mode operasi kasedhiya ing mate konco, rider lan remot kontrol, mimpin sistem ing piranti lan sabuk.

  • CE, ISO, FDA
  • Nyuwun Quote a
  • Potongan & OEM

PRODUCTS Bintang

blog kita